2011. október 10., hétfő

Tatty Teddy lázban...

égek! Úgy tűnik engem is elkapott ezen bájos mackók varázsa. Imádom őket hímezni, csak a kontúrozás... a kontúrrozás ne lenne! Sajnos azon a pontos el is megy a kedvem a hímzésétől, de ha rákényszerítem magam, akkor a végén mindig nagy örömmel tudatosítom, hogy mennyire jó ötlet is volt ezt a macit választani, hiszen a
kontúrozástól kel életre a kicsike :-)

Az első amit már kb. 2 éve be is fejeztem, egy ajándék könyvjelző lett a férjem keresztlányának. A fénykép (amit majd este feltöltök) csak mobilos, ráadásul nem túl jók a fényviszonyok, de az akkori az akkori körülményeket tekintve nem rossz, és ami fontos, hogy a lényeg látszik rajta.

A következő magamnak készült, hiszen hamár ennyire bejön, akkor én is megérdemlek egyet :-) Utazó varrókészletet szeretnék varrni, aminek a hátujára terveztem ezt az apróságot. Mégpedig a  "Hugs ans kisses" képet varrtam ki kisebb változtatással. (Az enyémet szintén este feltöltöm) Márcsak a maci kontúrozása hiányzik, de a hétvégéig igyekszem befejezni.

Az utolsó amin éppen dolgozom egy barátnőmnek (kolléganőmnek) készül hálából. Így szeretném megköszönni, hogy annyit segít nekem, és mindig számíthatok rá :-) (Az aktuális állást este megmutatom.)