A bemutatkozóban említettem (utólag), hogy imádom a Reese csokit. Na, ízvilágban ez a keksz tökéletes mása. Imádom! Félek, hogy nem lesz meg a mínusz két kiló, amit az októberre terveztem... A Nők Lapjában volt a recept, itt mindenki megtalálja:
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20131015/glutenmentes-recept-keksz-edesseg/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=20131015
Nagyon egyszerűen elkészíthető. Igaz, hogy a gyerek végig a lábamba csimpaszkodott, de olyan gyorsan meg lehet csinálni még így is, hogy a dühöngőbe sem kellett beraknom. Kicsit megijedtem, mikor kivettem a sütőből, mert nagyon lágyak voltak, de ahogy a recept is írja, meg kell várni míg kihűl, és tökéletes állagú keksz lesz belöle. Ma este a napi teámhoz ezt fogom rágcsálni. Aki szereti a mogyoróvajat (vigyázat! nem mogyorókrémet), annak csak ajánlani tudom! Én tejcsokoládét kockáztam bele, és máskor is azt fogok, nagyon finom vele!
Miért glutén mentes?
VálaszTörlésMert egyáltalán nincs benne liszt, és az ember nem is gondolná, ha bele harap :)
Törlés