2015. szeptember 18., péntek

Gyors őszi koszorú

Igazából már hetek óta gyűjtögetek mindenféle alapanyagot, de valahogy nem akart összeállni a fejemben. Ma reggel viszont gondoltam egyet,hiszen már szeptember közepe van, a mi ajtónk meg olyan pucér volt, mint Szili a fürdés utáni pucérjátszás közben (mert ő azt annyira szereti... :-) )
Fogtam mindent ami elő volt készítve, es elkezdtem gondolkodni.

Már hetekkel ezelőtt az egyik hétvégén só-liszt gyurmáztunk Szilivel. Akkor suttyomban csináltam pár falevelet és egy szivecskét, csak úgy próbaképp. Ezt is felhasználtam. A filc süniket végülis nem használtam, de még lesz küldetésük. Csinálunk majd Szilivel koszorút az oviba.
Naszóval, a koszorú alapot betekertem zsákvászonhoz hasonló szalaggal, rákötöttem a kis szivecskékkel díszített szalagot, aminek a végére a só-liszt gyurmából készült leveleket kötöztem, legalulra pedig a szivecskét. Az egyik dobozom allján találtam egy csipke szalagot, abból egy csatot készítettem, és folyékony ragasztóval rögzítettem. Ennyi az egész. Gondolkodtam,hogy kellene rá még valami, de valahogy semmi nem passzolt hozzá, viszont közben megvilágosodtam, csipkebocsó kell még rá, csak szedni kellene valahol. Ja, és ilyen lett:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése