2012. július 27., péntek

Házikó felújítása

Az elmúlt röpke egy év alatt nagyon sokminden megváltozott. Kb egy éve ilyenkor kezdtünk el komolyan válogatni a környéken fellelhető, lakható állapotban levő eladó házak közül. Azt éreztük eljött az ideje a letelepedésnek és a család alapításnak. Novemberre sikerült is megszerezni a hazikónkat, azonban kisebb felújításra szorul, de rosszabb helyzetet is el tudnék képzelni. Egy hónapos festés, csempézés, pakolás után, november 25-én itt töltöttük az első éjszakánkat. Emlékszem, meglepő módon nagyon jól aludtunk. Bár igaz, az ágyunk a régi volt, a fal színe ugyanolyan lett, mint a régi lakáskánkban.

Mindenki azt mondja: "amit nem csináltál meg beköltözés előtt, az már úgy is marad". Hát szégyen szemre, nálunk ez nagyonis igaznak bizonyult. Bár igyekszünk-igyekszünk, de azért mégiscsak lassabban halad az ember...

A kertes ház egyik lényege számunkra, hogy végre kutyázhatunk! Az első, akivel bővült a családunk, egy fekete dán dog (német dog) volt. Ezen az izgalommal teli februári napon tudtuk meg azt is, hogy nem háromra, hanem négytagúra nőtt a családunk, de ennek szemmel látható bizonyítéka csak októberben lesz :). Idő közben, mivel Aisha, a dog nagyon kezdett hozzánk nőni (két percre nem lehetett egyedül hagyni, mert sírt), úgy döntöttünk szerzünk neki egy pajtit. Így került hozzánk Kicsi/Pici, a drótszőrű tacskó-kitudjamelyikszomszédkutya keveréke.


Így éldegélünk boldogan :) !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése