2013. október 23., szerda

Karácsonyi SAL 2013 - KÉSZ

Még tegnap este elkészült a hímzés, és már a spirálnak is neki álltam, de még tényleg csak neki álltam. Ma mozgalmas napunk volt, úgyhogy a kis szülinaposról holnap írok hosszabbat. Csak pár kép:



5 megjegyzés:

  1. Ahhoz képest, hogy úgy volt, hogy majd inspiráljuk egymást a hímzésben, te már kész vagy, én meg még el sem kezdtem:)) Nagyon jó lett, muszáj nekem is elkezdenem. Remélem az összeállításban beérlek. Mikor tervezed megcsinálni?

    VálaszTörlés
  2. Huhh, hát még anyagot is kell találnom, úgyhogy fogalmam sincs. Komoly esélyed van az utolérésre... :)

    VálaszTörlés
  3. Jól néz ki a torta is:) Szili már nem veszi szájba a fonalakat? Mi még nem jutottunk túl a mindent-a-szájba dolgon... Majd egyszer megmutathatnád a fonaltartó- és kreatív "sarkadat", ha van olyanod, kiváncsi vagyok! Bár szombaton megyünk, ha lehet:)

    VálaszTörlés
  4. Ez a második találkozása a fonalakkal, eldugott helyen vannak, mert abban vannak a kötőtűk is, úgyhogy nem volt alkalma a szájába vennii,de majd megmutatom. Persze, gyertek szombaton, örülni fogunk! Amúgy a szájba tömködős korszakon még mi sem jutottunk túl. Ott tart, hogy amit megfog azt jó rendesen áttanulmányozza, de utánna a szájában köt ki... Főleg most, hogy ennyi foga jött egyszerre :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, ügyes vagy :-)
    A kis szülinapos nagyon cuki.
    Én anno csak a kötőtűket helyeztem biztonságba, azokat imádta a fiam - kardozott (volna) velük.
    Most a kicsilány van abban a korban, hogy ő már hímezne, de még nem nagyon megyeget.

    VálaszTörlés