2015. augusztus 24., hétfő

Oviba készülünk -Teszt

Nagy lázban égek, hiszen alig több, mint egy hét múlva Szili oviba fog járni. Készülünk rá lelkileg, és már össze is gyűjtöttük a cuccokat, amit vinnünk kell. Párnahuzatokat mosok, törülközőket hímzek, mert azt ajánlották, jobb ha mindenbe bele írom a nevét. Kénytelenek voltunk mindezt pont az IKEAban beszerezni. :-)
Vettem kistörölközőket, tíz volt összecsomagolva. Ebből ötöt tervezek kihímezni, a többit elteszem a Rozinak. Az első el is készült. Ez adta az alkalmat, hogy leteszteljem az angliából hozatott, vìzben oldódó "anyagomat". A Dmc gyártja, és kb arany árban mérik. Nem baj, bevállaltam. Jól vizsgázott.

Na, róla van szó.


Mindegyik kis törölköző sarkába más színű akasztó van varrva. Ehhez megfelelő színű mintát választottam, és a nevet is ráhímeztem természetesen.
Az a baj ezzel a vízben olvadós cuccal, hogy mivel átlátszó, a törölközőre rakvam nem nagyon làtszottak a lyukak, ahova az öltések kerültek. Lehet (biztos) más típusú anyagon jobban elő jönnek majd. Mindegy, nem kellett sokat küzdeni, íme az erednény.
Itt még nincs leolvasztva a műanyag róla.
Viszont késeleg vízben, kb 3 perc aladt feloldódott. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése