2015. szeptember 14., hétfő

Kötött pulcsi Rozinak

Általában így ősszel jön a köthetnék érzés. Volt is anyuéknál pamut, ami nagyon tetszik, bár dolgozni vele nem a legjobb, de sebaj!
Sapkának indult a dolog, aztán útközben rájöttem pici lesz a Rozi fejére, hát úgy döntöttem tovább kötöm, és lesz belőle pulcsi télire. Már el is terveztem a mintát, de egyalőre legyen meglepi. Kell találnom a youtube-on egy videót ami megmutatja hogy kell a nyak részt megkötni. Hozzá teszem, az életben nem kötöttem még pulcsit. Kiváncsi vagyok mi fog kisülni belőle!
Most így néz ki:
Egyébként a hétvége egész őszies hangulatban telt. Szili majd kiugrott a bőréből, hogy nem kell oviba menni. Szombaton ismét korrepetáltam, picit visszatértem a munkához. Addig a gyerekek anyuéknál voltak, szilvás gombócot főztek. Vasárnap sütöttünk sütőtököt. Isteni finom, édes volt! Mindemellett mézes almás fahéjas tea, IKEA 2016-os katalogusa, pulcsikötés, és ami a legfontosabb,Rozi megtette első négy önálló lépését!

3 megjegyzés:

  1. Szia!gratulálok az elso lépésekhez!:-)

    VálaszTörlés
  2. Bizony, ügyes a kis Rozika:) egy-kettő és futni fogsz utána.

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok! Azért még várni kell arra, hogy igazán járjon a kisasszony,de már nincs messze :-) Karácsonykor már tuti futni kell utána :-)

    VálaszTörlés