2016. július 19., kedd

Ovi festése #1 - szobadekorálási ötlet merészebbeknek

Már zavasszal tervezgettük, hogy kicsit kidekoraljuk az ovisok osztálytermeit, hogy barátságosabb legyen. Tegnap neki is fogtunk a kiscsoport termének. Egy erdőt festünk a falra állatokkal. Szándékosan nem akartunk mesefigurákat, már így is minden csapból az folyik és őszintén szólva egyre idegesítőbb. Szóval kerestünk helyes állatfigurákat a neten, az egyik óvónő beszerezte a szükséges akril festékeket. Projektorral kivetítettük a falra.

Épp a mosómedvét helyeztük rá a fatörzsre.
 Helyezgettünk, nagyítottunk, kicsinyítettük a képeket, hogy a helynek megfelelő legyen. Amikor úgy gondoltuk az állatok mérete és helye is megfelelő, felrajzoltuk őket grafit ceruzával. Rajzoltunk hátteret, tavat, és szilinek megígértem, hogy ma festek neki a falra egy szivárványt :-) . Egyébként estére már a gyerekek is ott voltak, kipakolták az összes játékot, nagyon élvezték! Ma délutánra is ez a program, hiszen még messze vagyunk a végétől.

A mókusokat én festettem :-)

Egyébként elkövettünk egy szarvashibát. A hátteret a végère hagytuk. Ez szerintem elég nagy baj, nezéz lesz szépen megcsinálni, bár a többiek annyira nem aggodnak. Mutatom az első este eredményét.

És ilyen lett az első nap után, de az egész bele sem fèrt a fényképező látóterébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése