2015. augusztus 1., szombat

A ROW OF LOVE - helyzetjelentés

Szinte majdnem kész az első maci. Továbbra is esténként hímezgetek, de van olyan nap, hogy csak hat ikszet varrok. Ez van, lassan mar egy eve varrom, de azért haladok. Remélem ha nagyobbak lesznek a gyerekek gyorsabban haladok már. Igaz, öt évre terveztem, de azért van még mit csinálni rajta. Na, mutatom is a képet.

Nem tudom, van-e meg valaki, aki nem a pancsolásra és a nyaralásra gondol, hanem helyette az őszi ajtókoszorúkra. Én már beleástam magam a pinterest sűrűjébe.

3 megjegyzés:

  1. Waaa és ezt nekem 4,5 hónap alatt kéne újra kihímeznem:(( bele kéne húznom. Jah, én már karácsonyra készülök:)

    VálaszTörlés
  2. 4,5 hónap??? És bevállaltad? Bátor vagy! :) Én a karácsonynál azért még nem tartok, de már előre gondolkodom, hogy ha most elkezdem csinálni az őszi koszorút, akkor talán őoszre lehet is belőle valami. Bár ilyen logikával és tempóval lehet, hogy nekem is a karácsonyra kellene már gondolnom :)

    VálaszTörlés
  3. Bevállaltam bizony... De ha nem bírom, még mindig befejezheti az anyu, neki az egész kép kb. 1 hónapig tartana, ha beindulna:) Úgy terveztem, hogy minden hónapban egy maci, aztán még marad idő keretezésre. Hát, meglátjuk, már így is késtem egy napot, mert tegnap vasalnom kellett... Nekem azért még egyszerűbb az életem, 9-kor általában már alszik a gyerek. Úgyhogy addig hímzek, amíg még lehet:)

    VálaszTörlés