2013. október 20., vasárnap

Heti tervek

Mivel szerdán lesz Szili egyéves szülinapja, sok mindent tervezek a hétre. Főleg azért, mert hétvégén bulit is tartunk. Ma elkezdtem a konyhaszekrényekben lomtalanítani, rendszerezni, pakolni. Így sokkal több helyen van, de még mindig maradt holnapra egy csomó minden a konyhában. A szekrény tetejéről lepakolni, az alsó szekrényekben rendet rakni... Nem is sorolom, mert egész héten csinálhatnám, de az októberi listámon a fürdőszoba szekrény lomtalanítása van, azt is meg kell tennem a héten, mert már kiborul belőle minden, és természetesen csak a piperék töredékét használjuk. Úgyhogy könyörtelen leszek, és ha csak egy aprócska kételyem is van afelől, hogy valaha is használnánk azt a bizonyosatt, akkor már repül is a kukába. Ezt is a héten szeretném megtenni. Ezen kívül ki kell találnom a buli étlapját, sütit, pogácsát kell sütnöm. Ráadásul szerdán, pont a szülinapján baba-mama klubozunk, oda is szeretnék vinni valami finomságot, de tényleg csak apróságot.  Úgyhogy van mit csinálnom a héten. A kézimunkára ki tudja mennyi idő jut majd, pedig annyi szép új mintám van, és a spirált is már úgy várom, hogy elkezdhessem. Holnapra egész napos takarítás, lomtalanítás van betervezve, ezen kívül összeírom a vásárolandó dolgok listáját. Kicsit már várom :) 
Egy kép a mai őszi napozásból a csillagvizsgáló tövében:

5 megjegyzés:

  1. Én is a tervezés rabja vagyok, csak mostanában csúszok mindennel :-(
    Annyira aranyos a kis Szilárd. A Márton után, így hívják a fiamat, ez volt a második nekem tetsző fiú név.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is imádoktervezgetni, meg azt is, ha valamit kipipálhatok egy listán, de sajna nálunk gyakran előfordul, hogy inkább új listát készítek, amin kevesebb a teendő :) Szép név a Szilárd, és az is jó benne, hogy nem hívják így minden harmadik gyereket, nem túl gyakori...

      Törlés
  2. Hát az én listáim sem mindig feketednek ki :-(
    Na majd ha nyugdíjban leszek, utolérem magam :-) az még cirka 20 év, ha addig nem lesz 70 a korhatár :-)
    Én már az egyetemen eldöntöttem, hogy ha lesz fiam Márton lesz. Ismertem egy pasit (nem az enyémet, sajna) akit így hívtak, komoly, érett fiatalember volt, nagy hatással volt rám :-)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát igen... az ilyen történetek a szépek :)
      Mindenkinek van egy pasi, A P.A.S.I. ! Nekem a Szilárd :) Tudom, nyálas meg minden :D Mi is megegyeztünk, hogy mindkettőnk élete könnyebb lesz, ha nem találkozunk, nem beszélünk, megszűnünk létezni egymásnak. Két évig bírtuk, tovább nem :)

      Törlés