2014. szeptember 24., szerda

A ROW OF LOVE - a nagy kihívás

Amióta megkaptam az Anchor fonal gyűjteményt, azon töröm a fejem, mit is hímezzek belőle... Hosszas válogatás után vissza tértem az eredeti tervhez, a Dimensions egyik képéhez, a Row of love-hoz. 

A mintát már megkaptam Christine-től, már a fonalak kódját is átváltotta Anchorra, így nem sok dolgom van vele, ezúton is köszönöm neki! Ennek ellenére nem voltam meggyőződve róla, hogy ezt a képet nekem meg kell hímeznem. Még sosem fogtam bele ekkora hímzésbe, most is kb 5 évet számolok rá :) Aztán egyik reggel Szili meglátta a képet, és annyira tetszettek neki a macik, hogy egyszerűen muszáj bele vágnom! Megnéztem milyen fonalak hiányoznak, már nem is olyan szörnyű a helyzet, mint első ránézésre volt! A maradék párat majd beszerzem, de ahogy néztem, az elején azokra nem is lesz szükség. 



Mai tervem, leszámolom a képet, méretre vágom az anyagot, és az első pár fonálnak, amivel kezdeni fogok, elkészítem a bobinát. 

Ma már nem megyünk baba klubba, meglátom, jövő héten hogy leszek, de tegnap papír intézés ügyben Dunaszerdahelyen kellett futkároznunk Szilivel, este még diót szedtünk, úgyh a nap végére eléggé fájt már mindenem, így ma "pihenő" napot tartubk, nem megyünk sehova. Remélem Szili is így tartja majd jónak :) 

2 megjegyzés:

  1. Dejó, hogy belekezdel te is:) Szerintem nem lesz az 5 év, annyira jó volt hímezni, haladósak voltak a macik. Meg neked nincs mellette 15 elkezdett munkád, ami miatt mindig csodáltalak is:)

    VálaszTörlés
  2. Én is örülök neki, remélem tényleg nem lesz 5 év, de biztos közben azért majd bele kezdek másba is :) Ma este megcsinálom az első ikszet, legalábis a terveim szerint :)

    VálaszTörlés